Vacature clubhuis commissie RKSV Brakkenstein

Voetbalvereniging rksv Brakkenstein zoekt een nieuwe Voorzitter Clubhuis Commissie

Als Voorzitter van de Clubhuis Commissie bij rksv Brakkenstein op Sportpark Brakkenstein ben je de inspirator, motivator en coördinator voor zowel de commissie zelf, alle barmedewerkers als het High Tech Team.

Ons clubhuis is het kloppende hart van de vereniging, “de Huiskamer van Brakkenstein”.

De Clubhuis Commissie, bestaande uit 7 leden, is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het clubhuis en de bezetting daarvan. Daarnaast zorgt de commissie voor het waarborgen van de goede sfeer in het clubhuis, waardoor leden en bezoekers zich thuis voelen bij Voetbalvereniging Brakkenstein.

Taken en verantwoordelijkheden van de voorzitter zijn:

• Algemeen aanspreekpunt clubhuis;
  • Eerste aanspreekpunt voor de clubhuismedewerkers;
  • Staat in nauw contact met de overige leden betreffende de planning, voorraadbeheer en onderhoud van clubhuis;
  • Prijsbeleid;
  • Administratie van de inkomsten en uitgaven van het clubhuis, kascontrole en budgetbewaking;
  • Zit de vergaderingen voor van de Clubhuis Commissie;
  • Neemt zitting in het Hoofdbestuur van Voetbalvereniging Brakkenstein en Stichting Clubhuis;
  • Onderhoudt contact met leveranciers van het Clubhuis;
  • Contactpersoon voor gebruikers van het clubhuis;
  • Sleutelbeheer

Heb jij interesse of ken je iemand? Stuur vandaag nog een mail naar info@rksvbrakkenstein.nl.

Aanmelden Nieuwsbrief