AJAX, LIVERPOOL EN PSV WINNEN IJSTAARTEN-MIXTOERNOOI

Ajax en Liverpool (poule A) en PSV (poule B) zijn dit jaar de winnaars van het ijstaarten-mixtoernooi van RKSV Brakkenstein.

Terwijl het Brakkenstein-clublied uit de luidsprekers komt, kijkt Enes naar de spelers die hij inmiddels door en door kent als trainer. Het organiseren en begeleiden van het ijstaarten-mixtoernooi is zijn laatste stage-opdracht voor Sport & Bewegen (ROC).

Het weer is goed, water staat klaar en toernooi-collega Rick let erop dat wedstrijden geen seconde te laat van start gaan. Techniek-trainer Jesse heeft de teams samengesteld en de scheidsrechters van de eerste wedstrijden laten exact om 10.15 uur de aftrap nemen. Op het veld hangt een goede, competitieve sfeer. Aan niks valt af te lezen dat de voetballers normaal niet bij elkaar in het team zitten. Met ware Donny’s en Frenkies op het veld wint Ajax van Bayern Munchen en Real Madrid is in de tweede wedstrijdronde Arsenal de baas met drie prachtige doelpunten. Meiden die normaal nooit op doel staan, houden vandaag als keeper de lastigste ballen tegen.

Het ijstaarten-mixtoernooi is ook dit jaar bedoeld om het seizoen af te sluiten voor alle jonge spelers van RKSV Brakkenstein (JO9 en JO11). Nog één keer met en tegen elkaar voetballen. En natuurlijk achteraf even iets lekkers eten om af te koelen.

Winnaars, gefeliciteerd!
Spelers, scheidsrechters, begeleiders en Enes, Rick en Jesse, bedankt.

Enes opent het ijstaarten-mixtoernooi

Aanmelden Nieuwsbrief