De Brakkensteiner... Antoon Janssen

De Brakkensteiner van juni 2021 is erelid Antoon Janssen.

Over Antoon Janssen

Naam: Antoon Janssen
Leeftijd: 78
Team/commissie/anders: Gevoetbald, zo’n 10 jaar secretaris geweest en een jaar of 7 voorzitter
Lid van rksv Brakkenstein sinds: 1954

In het dagelijks leven… “heb ik 40 jaar in het onderwijs gewerkt, als leraar Engels”
Mijn gezin bestaat uit… “mijn vrouw en ik zijn al 53 jaar getrouwd. We hebben een zoon en een dochter en 2 kleinkinderen.”
In mijn vrije tijd… “houd ik van fietsen. Elk jaar fiets ik de Lingeroute, alleen nu door corona niet. Met mooi weer gaan we lekker naar buiten. Verder heb ik 35 keer de Vierdaagse gelopen.”

rksv Brakkenstein

Waarom bent u lid van rksv Brakkenstein? “Toentertijd werd je als 12-jarige automatisch lid.”
Heeft u familieleden rondlopen bij de vereniging? “Twee kleinkinderen van mijn jongste zus zitten nu bij de jeugd van Brakkenstein. Mijn eigen kleinkinderen voetballen in Malden.”
Welke activiteiten van/binnen de club waardeert u het meest? “Ik heb heel lang het Tour de France-spel gedaan, zo’n 15 jaar. Dat was veel werk, maar heel leuk. Aan de poule deed een paarhonderd man mee.”
Bij welke wedstrijden van rksv Brakkenstein staat u langs de lijn? “De laatste twee jaar ben ik er niet veel meer geweest. Er is natuurlijk ook weinig gevoetbald.”

Favorieten

Wat is uw favoriete boek/serie/film? “Als leraar Engels heb ik heel veel gelezen, de laatste tijd is dat minder. Elke dag de krant lezen, daar ben je al een paar uur mee bezig.”
Wie is uw favoriete artiest? “Ik ben amuzikaal”
Wat is uw favoriete voetbalclub? “Brakkenstein en Ajax.”
Wie is de beste voetballer? “Dat was ik zelf, geloof ik. En Messi kan er wel aardig iets van. Bij Brakkenstein hebben we ook beste voetballers gehad, hoor, die hebben het ook gemaakt op amateurniveau. ”

Deze Brakkensteiners gingen Antoon Janssen voor:

Aanmelden Nieuwsbrief