In de spotlights: Roy Veekens

In de spotlights: Roy Veekens

In de interviewreeks met sponsoren staat Roy Veekens van MARV-Websolutions in de spotlights. MARV-Websolutions is een bedrijf dat gespecialiseerd is in domeinnaamregistratie, webhosting, WordPress webdesign en webshops gemaakt in WooCommerce. MARV-Websolutions is gevestigd aan Kerkenbos 1042 in Nijmegen.

Hoe is MARV-Websolutions ontstaan?

“Wij zijn begonnen met het maken van een aantal websites voor bekenden en bevriende bedrijven als vriendendienst. Daar kwamen steeds meer nieuwe aanvragen door, waarop wij hebben besloten om deze werkzaamheden te gaan verrichten onder de naam van MARV-Websolutions. Mijn collega Mike Adema doet het grafisch design, ik doe alle techniek rondom websites en webshops.”

Kun je wat meer vertellen over de verschillende werkzaamheden die jullie uitvoeren?

“Wij registreren domeinen, wij doen de hosting van websites en mail en wij bouwen (wordpress) websites. Maar ook het maken van webshops, het ontwerpen van logo’s, brochures, huisstijlen, visitekaartjes, briefpapier, flyers, spandoeken en beachvlaggen behoort tot onze werkzaamheden. In een aantal cafés in Nijmegen liggen door ons ontworpen menukaarten, zoals bijvoorbeeld bij de Derde Kamer, café Daen en restaurant Saison. In de coronaperiode hebben wij meerdere Primera-winkels voorzien van een complete website inclusief webshop, zodat zij hun verkoop konden regelen via de website. Recent hebben wij de website van de Nederlandse artiest René Le Blanc gebouwd.”

Jullie zijn recent verhuisd naar een nieuw pand aan de Kerkenbos 1042, kun je daar wat meer over vertellen?

“Door de werkzaamheden die wij uitvoeren en de ambitie om MARV-Websolutions verder uit te breiden, was het nodig om een volgende stap te zetten. Wij zitten hier sinds 1 februari 2022 op een mooie centrale locatie, die bovendien dicht in de buurt van ons werk ligt, want wij hebben beiden een baan naast ons bedrijf MARV-Websolutions. Ik werk op een retourenafdeling van een ICT-bedrijf en Mike is projectleider bij een welzijnsorganisatie. Op 1 april 2023 bestaat MARV-Websolutions vijf jaar.”

Wat vind je het leukste aan ondernemen?

“Een tevreden klant vind ik het mooiste wat er is: de positiviteit en de blijdschap wanneer we naar tevredenheid onze klant hebben geholpen. Klanten zijn heel blij zijn met onze persoonlijke aanpak. Andere bedrijven werken vaak met een ticketsysteem en hebben lange wachttijden. Wij beantwoorden 99 procent van de vragen binnen een paar uur, via Whatsapp, e-mail of de telefoon.”

Hoe ziet een werkdag eruit?

“Onze werkdag ziet er elke dag anders uit, wij houden er geen werkweek van negen tot vijf op na. Op dit moment houden wij ons vooral bezig met het bouwen van websites en webshops, het beantwoorden van vragen van klanten en DTP werkzaamheden. Klanten kunnen bij ons een onderhoudspakketten afnemen, hierdoor wordt de klant volledig ontlast. Wij voeren tijdig alle  updates uit en wij kijken naar de beveiliging, zodat we de kans op hacken aanzienlijk kunnen verkleinen.” Roy heeft een tip: “Gebruik altijd een dubbele verificatie bij het inloggen en het veranderen van de standaard inloglink voor de backend van je website.”

Wat is jullie link met rksv Brakkenstein?

“Een aantal vrienden, familie en goede bekenden van ons voetballen bij Brakkenstein. Zelf hebben wij affiniteit met voetbal en wij zijn dus ook geregeld langs de lijn te vinden van de amateurvelden, ook bij Brakkenstein. Wilfred Jansen (de voorzitter van rksv Brakkenstein, red.) heeft ons benaderd voor een kennismakingsgesprek. De oude website had wat gebreken en was niet veilig. Hier moest snel actie op worden ondernomen. Na een goed gesprek zijn wij beiden enthousiast geworden om de website grondig aan te pakken.  Dat heeft ertoe geleid dat wij de nieuwe website van de voetbalclub mochten bouwen. Deze werd op feestelijke wijze onthuld in de kantine, tijdens de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen 2021/2022.”

Hoe lang zijn jullie sponsor van rksv Brakkenstein en hoe is dit ontstaan?

“Wij zijn sponsor sinds de onthulling van de website, dus sinds begin afgelopen seizoen.”

Heb je zelf gevoetbald? En zo ja, bij welke club?

“Mike en ik komen beiden oorspronkelijk van SCE, waar wij zaalvoetbal hebben gespeeld. Wij zitten momenteel allebei in het bestuur van Madereros CF: een zaalvoetbalclub in Nijmegen. Mike sinds negen jaar en ik sinds zes jaar. Deze club is in april 2013 mede door Mike opgericht en volgend jaar wordt het tienjarig jubileum gevierd. Wij hebben elf teams en ons eerste team speelt in de hoofdklasse. De meeste wedstrijden worden gespeeld op de dinsdag en vrijdag.”

Doe je aan andere sporten?

“Nee, ik doe niet aan andere sporten.”

Waarom zijn jullie hét webhosting-bedrijf voor leden van rksv Brakkenstein?

“Wij zijn een bedrijf met korte lijntjes, wij denken met de klant mee en wij hechten veel waarde aan onze service. Daarnaast zijn wij voordelig en wij hebben alles onder één dak: voor een huisstijl, een logo of een webshop kun je bij ons terecht. Wij laten onze klanten niet aan hun lot over en wij vinden de nazorg erg belangrijk. Daarom maken wij handleidingen, zodat klanten weten hoe ze dingen zelf kunnen oplossen. Wij zorgen ervoor dat uw website altijd is voorzien van een veiligheidscertificaat en wij voeren updates uit, zodat de kans op hacken een stuk kleiner is.”

Aanmelden Nieuwsbrief