Nieuwjaarsgroet van de voorzitter

Beste Brakkensteiners,

2022 is begonnen.
Een jaar waarin wij met z'n allen hopen dat er weer "normaal" gevoetbald kan worden en we weer regelmatig het glas kunnen heffen in ons clubhuis.

Het jaar waar ook veel mooie en grote sportevenementen zullen gaan plaatsvinden.
Over ruim één maand beginnen de Olympische Winterspelen in Peking, maar voor velen van ons zal het WK in Qatar van 21 november t/m 18 december heel bijzonder zijn.
Voor het eerst in ons bestaan zal dit in de winter plaatsvinden en hopen wij onder de kerstboom te genieten van ons Oranje.

Binnen Voetbalvereniging Brakkenstein kunnen wij het jaarlijkse nieuwjaarstoernooi en receptie wederom niet laten plaatsvinden.
Het dagelijks bestuur zal op een creatieve manier de jubilarissen van dit jaar aankomende zaterdag in het zonnetje zetten. Volg onze social media kanalen om te zien hoe wij dit gedaan hebben.

Daarnaast zal 2022 in het teken staan van de weg te blijven volgen die wij al een tijdje met elkaar zijn ingeslagen.
Wij zullen de participatie tussen ouders en onze vereniging nog verder gaan doorvoeren. Wij vinden het als bestuur belangrijk dat iedere ouder betrokken is bij onze club en vragen dan ook dat iedereen zijn/haar steentje hierin bijdraagt of blijft doen.
Ook zullen wij als bestuur onze positieve financiële situatie blijven koesteren en hopelijk verder kunnen uitbouwen.
Dit proberen wij te realiseren door nog meer nieuwe sponsoren aan onze vereniging te binden, maar ook door kritisch te kijken naar onze uitgaven.
Zo hebben wij afgelopen jaar een slag geslagen door het plaatsen van LED-verlichting op beide kunstgrasvelden.
Daarnaast zijn wij van mening dat wij op nog meer vlakken verder kunnen verduurzamen. Wij houden jullie op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Zoals de meesten van jullie weten hebben wij een aparte Stichting Clubhuis.
De afgelopen tijd zijn wij als Voetbalvereniging en Clubhuis intensiever gaan samenwerken en dit gaan we in 2022 nog verder intensiveren.
Zo bestaat de bar bezetting voor een groot gedeelte uit leden van onze voetbalvereniging, maar zijn er nog meer mogelijkheden om de samenwerking nog meer zichtbaarder te laten worden.

Ook zijn wij naarstig op zoek naar een nieuwe Hoofdtrainer. Thijs heeft begin december bij mij aangegeven om aan het einde van dit seizoen te willen stoppen als Hoofdtrainer. Wij vinden het heel jammer dat hij een andere weg gaat inslaan, maar wensen hem alle goeds voor de toekomst toe.
Wij zijn ook nog steeds op zoek naar een penningmeester, voorzitter Clubhuis commissie en Accomodatiemanager. Mocht u hier geïnteresseerd in zijn of iemand hiervoor op het oog hebben, dan verneem ik dat graag.

Namens het Hoofdbestuur wens ik u een heel gelukkig, sportief en bovenal een gezond 2022 toe.

Aanmelden Nieuwsbrief