rksv Brakkenstein start met voetbal+

Vanaf 1 januari 2024 start Voetbalvereniging Brakkenstein met Voetbal+

Voetbal+ is voetballen voor spelers met een beperking, die lichamelijk, verstandelijk en/of sociaal emotioneel niet mee kunnen met leeftijdgenoten in een regulier voetbalteam. Het doel van Voetbal+ is om spelenderwijs de vaardigheden van voetbal aan te leren, waarbij het accent ligt op spelplezier en vertrouwen in eigen kunnen en mogelijkheden. 

Voetbalvereniging Brakkenstein wil geinteresseerden (m/v) van 10 tot 80 jaar met een beperking het plezier in het voetballen laten beleven en daarmee een bijdrage leveren aan de integratie van sporters met een beperking.

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) en de Gemeente Nijmegen bieden de vereniging ondersteuning bij de ontwikkeling van deze sport.

Wij zijn voor het Voetbal+ team op zoek naar vrijwilligers die 1x per week op de vrijdagavond een paar uurtjes vrij willen maken om met deze geweldige mensen aan de slag te gaan.

Voor meer inlichtingen en/of opgeven kan men contact opnemen met Diane Hopmans, tel. 06-53552055 of via email secretaris@rksvbrakkenstein.nl

Aanmelden Nieuwsbrief