Round-up langs de jeugdteams in de 1e fase

De 1e fase is ten einde. Tijd om de balans op te maken! Hoe hebben onze jeugdteams het in deze periode gedaan? Zijn er teams kampioen geworden, hebben we grote uitslagen gezien of misschien wel hele gekke. Kijk mee met dit rondje langs de jeugdteams.

JO11-1

JO11: We beginnen bij de jo11. Daar zien we een paar flinke uitslagen. De jo11-3 heeft de smaak te pakken, want zij wonnen in hun in september twee keer thuis met grote cijfers. Eerst werd er met 15-3 van BVC gewonnen en twee weken later met 9-5 van SJO Diosa-Niftrik. In de jo11-4 zagen we onze jongens hard uithalen tegen Eendracht. Brakkenstein won met 0-18!

De jo11-1 werd knap kampioen in de tweede klasse. In een spannende competitie waren zij de sterkste! Mede door een 18-2 zege op Quick mogen zij zich de terechte kampioen noemen!

JO12: De jo12-1 werd deze fase gedeeld eerste en dat kom mede door een mooie overwinning tegen WVW Weurt. Met 11-0 waren ze de jongens uit Weurt de baas. Verder werd er een mooie reeks neergezet door vijf wedstrijden op een rij te winnen! De leeftijdsgenoten van het 2e elftal wonnen knap met 0-12 van Eendracht en hebben een mooie derde plek behaald in hun competitie.

JO13-1

Juniorenvoetbal

JO13: Over naar de teams op het grote veld. Te beginnen bij de jo13-1. Zij werden deze fase kampioen! En hoe. Met een doelsaldo van 56 doelpunten voor en 2 tegen is duidelijk dat ze een maatje te groot waren voor al hun tegenstanders. Tegen Orion en Leones werd flink uitgehaald. Deze wedstrijden eindige in een 16-0 en 19-0 overwinning.

Ook de meiden van de mo-13-1 hebben een paar mooie wedstrijden gespeeld met als hoogtepunt de 10-0 overwinning op SC Millingen. Een garantie op doelpunten heb je sowieso bij deze meiden want met 20 doelpunten voor en 19 tegen zijn de wedstrijden louter spannend!

JO14-1

JO14: De jo14-1 is het volgende kampioensteam binnen onze verenging. Met 23 doelpunten voor en 5 tegen hebben ze een goede fase gedraaid in de tweede klasse. Met een mooie 0-6 overwinning tegen Overasseltse boys hebben de jongens aan hun doelsaldo kunnen werken wat ook doorslaggevend bleek te zijn voor hun kampioenschap, want samen met De Treffers behaalde ze 16 doelpunten, maar door een beterdoelsaldo zijn ze kampioen geworden!

Jo15: De jo15-1 kende een lastige 1e fase. Het team won knap van Juliana met 3-4 en speelde Trekvogels van de mat en won met 4-1. Ook de komende fase zullen zij in de hoofdklasse uitkomen.

De jo15-2 kende een wisselvallige fase. Met een mooie 9-0 overwinning op UHC krijgt deze fase toch nog wat kleur. Ook de 5-2 overwinning op Eendracht mag er wezen. De jo15-2 eindigde als zesde in de derde klasse.

JO16-1

Jo16: De jo16 van Brakkenstein is ook kampioen geworden! Zij zijn daarmee het vierde team binnen onze verenging wat zich kampioen mag noemen in de eerste fase. In een spannende competitie werd op de voorlaatste speeldag van de koploper gewonnen waardoor het de titel in eigen hand had. Door een 2-5 overwinning op de Arnhemse boys was het kampioenschap een feit.

Jo17 en Jo19: De twee oudste jeugdelftallen kende een lastige eerste fase. De jo17-1 boekt een prima vierde plek in hun competitie. Een 4-3 en 2-3 overwinning op Orion en Beuningse Boys en een punt tegen Trekvogels was voldoende om deze eindklasering te bewerkstelligen.

De jo19 won hun eerste wedstrijd van het seizoen met 2-5 van Eendracht. Het zou niet het laatste doelpuntrijke wedstrijd zijn van deze jongens want later werd er met 4-5 verloren, maar ook gewonnen! In een knotsgek duel met Blauw Wit trokken onze jongens aan het langste eind.

U bent nu helemaal bij wat betreft resultaten van onze jeugdteams. Ieder team heeft keihard zijn best gedaan en mag trots zijn op wat ze bereikt hebben. De tweede fase komt er nu aan en we hopen dat u uw favoriete jeugdteam weer komt bekijken!

Aanmelden Nieuwsbrief