Update coronaprotocol per november 2021

— Update 27 november 2021 —

Beste voetballers,

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag heeft het Bestuur van rksv Brakkenstein het volgende besloten:

Wedstrijden: Competitiewedstijden kunnen in het weekend gewoon doorgaan mits het aanvangstijdstip van de thuiswedstrijd uiterlijk 14.30 uur is. Voor uitwedstrijden geldt dat wij als rksv Brakkenstein daar alleen naar toegaan als het aanvangstijdstip van de wedstrijd dusdanig is, dat de wedstrijd vóór 17.00 uur is beëindigd.

Oefenwedstrijden worden tot nader order niet gefaciliteerd door de club.

Trainingen: In de periode van 29-11-21 t/m 24-12-21 kan er helaas niet worden getraind op onze accommodatie. Dit geldt ook voor de keeperstraining op de zondagmorgen.

We hebben tevens besloten dat we niet gaan faciliteren dat trainingen worden verschoven naar een vroeger tijdstip op de dag. Hiermee komen we tegemoet aan de wens van het kabinet om het aantal contact momenten tot een minimum te beperken.

Omdat er rond de feestdagen in de kerstvakantie al nooit wordt getraind, kunnen de eerste trainingen -onder voorbehoud- pas starten vanaf maandag 10 januari 2022.

Clubhuis: Vanaf zondag 28 november 2021 t/m zaterdag 18 december 2021 is het clubhuis alleen in het weekend open en wel tot 17.00 uur.

In het clubhuis gelden de volgende regels:

  • Coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs
  • Een vaste zitplaats
  • 1,5 meter afstand houden
  • Mondkapje te dragen bij verplaatsing

Bovengenoemde besluiten worden van kracht op zondag 28 november 2021 om 17.00 uur. Bij nieuwe ontwikkelingen vanuit de overheid en/of de KNVB houden wij jullie op de hoogte.

Wij hopen op jullie begrip voor bovenstaande besluiten.

Het Bestuur rksv Brakkenstein

>> Open het meest recente document met coronaregels bij rksv Brakkenstein (pdf opent in nieuw tabblad)

Hou je haaks, blijf gezond en zorg goed voor jezelf en elkaar.

Met sportieve groet,
Het Bestuur van rksv Brakkenstein1

Aanmelden Nieuwsbrief