Vacature communicatiecommissie rksv Brakkenstein

Voetbalvereniging rksv Brakkenstein zoekt een nieuw redactielid voor de communicatiecommissie.

Wat ga je doen?

Als redactielid draai je volop mee in de communicatiecommissie van rksv Brakkenstein. Je houdt de website actueel, draagt zorg voor de maandelijkse nieuwsbrief (Breaking Brakkenstein) en interviewt mensen binnen de club. De communicatiecommissie bestaat idealiter uit vier personen, zodat bepaalde taken allicht nog herverdeeld kunnen worden als iets meer of minder bij je past.

De functie betreft in hoofdlijnen de volgende verantwoordelijkheden:

  • Beheer van de website rksvbrakkenstein.nl in WordPress;
  • opstellen van de maandelijkse nieuwsbrief in Mailchimp;
  • schrijven van nieuwsberichten of artikelen op basis van interviews over rksv Brakkenstein, bijvoorbeeld in de rubriek De Brakkensteiner, Elf voor Elf of het Sponsorinterview;
  • contact met de websitebouwers van Marv over eventuele wijzigingen aan de website;
  • ideeën aandragen voor de socialmedia-kanalen van rksv Brakkenstein en/of de Breaking Brakkenstein.

Veel afwisseling dus! De taken kunnen in de meeste gevallen gepland worden op een moment dat het jou uitkomt.

Wat moet je hebben?

Of je nu ervaren redacteur of communicatie- of marketingspecialist bent – of als je gewoonweg interesse hebt in websites, nieuws en nieuwsbrieven en daar op een ongedwongen manier kennis mee wilt maken – in de communicatiecommissie kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Het vrijwilligerswerk kost gemiddeld een uurtje tijd per week, wat goed in te plannen is op momenten die jou uitkomen. Je hoeft geen lid te zijn van rksv Brakkenstein; je enthousiasme en affiniteit met media zijn belangrijker. Affiniteit met voetbal is ook een pre.

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse of ken je iemand die hiervoor gemaakt is? Of heb je vragen over de functie? Neem contact op met Wilfred Jansen (voorzitter@rksvbrakkenstein.nl).

Aanmelden Nieuwsbrief