De Brakkensteiner… Roel Bardoel

Niemand binnen Brakkenstein weet meer van en over de jeugd dan De Brakkensteiner van november 2021, Roel Bardoel.

Over Roel Bardoel

Naam: Roel Bardoel
Leeftijd: 39
Team/commissie/anders: Speler van Brakkenstein 6. Daarnaast ben ik een aantal jaren geleden gestart met het trainen van jeugdteams en pupillen. Inmiddels is dat uitgegroeid tot Jeugdcoördinator voor alle teams tot en met JO12, wat inhoudt dat ik ouders mobiliseer teams te trainen en begeleiden en dat ik nieuwe jeugdspelers probeer aan te trekken. Ten slotte ben ik nu ongeveer een jaar lid van de Technische Commissie van Brakkenstein, met focus op de jeugd.
Lid van rksv Brakkenstein sinds: ruim 30 jaar

In het dagelijks leven… “heb ik een eigen consultancy-bedrijf in HR. We zijn daar met z’n drieën in 2019 mee gestart en zijn inmiddels met acht consultants. We werken voor grote Nederlandse bedrijven als de NS, Vitens en het Ministerie van Defensie.”  
Mijn gezin bestaat uit… “mijn vrouw Marleen en twee zonen, Julan van 8 en Melle van 7 jaar.”
In mijn vrije tijd… “vind ik het gezellig om af te spreken en te borrelen met vrienden. Daarnaast gaat toch wel aardig wat vrije tijd op aan Brakkenstein. Twee avonden training geven en de begeleiding op zaterdag. Eén avond zelf trainen en spelen op zondag. Daarnaast de momenten/uren voor de coördinerende taken.” 

rksv Brakkenstein

Waarom bent u lid van rksv Brakkenstein? “Toen ik 7 of 8 jaar oud was verhuisden mijn ouders van Neerbosch-Oost naar Brakkenstein en ben ik hier lid geworden.”
Heeft u familieleden rondlopen bij de vereniging? “Mijn zonen voetballen bij de jeugd. Verder is mijn vader voorzitter geweest.” 
Welke activiteiten van/binnen de club waardeert u het meest? “Meerdere: ik vind het leuk dat we weer een actieve feestcommissie hebben, hoewel die natuurlijk pas op de plaats heeft moeten maken door corona. Verder wordt er veel georganiseerd voor de jeugd, zoals het Sinterklaasfeest en Kerstballentoernooi. Ook is het altijd gezellig rond de eerste thuiswedstrijd van het eerste.” 
Bij welke wedstrijden van rksv Brakkenstein staat u langs de lijn? “De wedstrijden van mijn kinderen en op zondag ben ik bij mijn eigen wedstrijd en ook regelmatig bij het eerste.”  

Favorieten

Wat is uw favoriete boek/serie/film? “Ik kijk graag Netflix-series als Suits en La casa de papel. Ik ben niet echt een lezer, maar heb recent wel wat sportboeken gelezen.” 
Wie is uw favoriete artiest? “Heb ik niet echt. Ik luister wel veel via Spotify, maar dat schiet qua genre alle kanten op.”
Wat is uw favoriete voetbalclub? “Barcelona. Ook heb ik, nu mijn zoontjes wat ouder zijn, weer een seizoenkaart van NEC.” 
Wie is uw grootste voetbalidool? “Als ik moet kiezen, is dat Messi.”

Afsluitend

Wat wilt u uw clubgenoten meegeven? “We hebben een mooie en gezellige club. Er zijn een hoop mensen die er veel tijd in steken om dat zo te houden. Wel kunnen we altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken, op allerlei vlakken. Dat hoeft niet per se voetbal gerelateerd te zijn, want er kunnen/moeten voldoende andere zaken georganiseerd worden. Dus meld je gerust aan als vrijwilliger!”

Deze Brakkensteiners gingen Roel Bardoel voor:

Aanmelden Nieuwsbrief