De Brakkensteiner… Thomas Coenen

Ook dit jaar zetten we maandelijks een lid van rksv Brakkenstein op het podium. In maart is het woord aan Thomas Coenen.

Over Thomas Coenen

Naam: Thomas Coenen
Leeftijd: 20
Team/commissie/anders: Ik speel in het eerste en train JO15-1.
Lid van rksv Brakkenstein sinds: De E’tjes

In het dagelijks leven… “zit ik op CIOS, nu in het 4e jaar. Ik loop stage als gymleraar op een basisschool, maar ik denk niet dat ik gymleraar wil worden. Kan nog alle kanten op.”  
Mijn gezin bestaat uit… “stiefvader, stiefmoeder, stiefbroer, broer, vader en moeder.”
In mijn vrije tijd… “ben ik veel aan het sporten en verder druk met huiswerk. Soms ook lekker om Netflix te kijken.” 

rksv Brakkenstein

Waarom ben je lid van rksv Brakkenstein? “Ik zat eerst bij Hatert, maar een vriend die naast mij woonde speelde bij Brakkenstein. We waren altijd samen aan het voetballen en hij vroeg of mijn broer en ik een keer wilden meetrainen. Dat deden we een paar keer en toen vroegen ze of we naar Brakkenstein wilden komen. Ik vind Brakkenstein een leuke club omdat hier vrienden voetballen. Het lijkt een grote familie, je kent elkaar.”
Heb je familieleden rondlopen bij de vereniging? “Ja, mijn broer speelt in het tweede.” 
Welke activiteiten van/binnen de club waardeer je het meest? “Evenementen voor de jeugd, dat de jeugd bezig is. En afgelopen zomer vond ik het leuk dat we tijdens het EK de wedstrijduitslagen konden voorspellen.” 
Bij welke wedstrijden van rksv Brakkenstein sta je langs de lijn? “Bij JO15-1, omdat ik daar trainer van ben, en bij mijn broer als het uitkomt.”  

Favorieten

Wat is je favoriete boek/serie/film? “Ik kijk veel series, maar er is er niet één die er nu direct bovenuit springt. Ook een favoriete film vind ik moeilijk te zeggen. Ik kijk graag films over oorlog.” 
Wie is je favoriete artiest? “Ik luister van alles.”
Wat is je favoriete voetbalclub? “NEC.” 
Wie is je grootste voetbalidool? “Een idool heb ik nooit echt gehad, maar ik vind het leuk om naar goede voetballers als Messi en Ronaldo te kijken.”

Afsluitend

Wat wil je je clubgenoten meegeven? “Ik hoop dat ze allemaal lang lid blijven van Brakkenstein en vaak bij de club komen.”

Deze Brakkensteiners gingen Thomas Coenen voor:

Aanmelden Nieuwsbrief