De Brakkensteiner… Karen van VR30+

Van jong tot oud, man en vrouw. Voor elke voetballiefhebber is er plek bij rksv Brakkenstein. De Brakkensteiner van april 2022 is Karen, speler van VR30+.

Over Karen

Naam: Karen
Leeftijd: 32
Team/commissie/anders: Ik speel in VR30+, draai met enige regelmatig een bardienst en organiseer een jubileumdag vanwege het 5-jarig bestaan van het 30+-team
Lid van rksv Brakkenstein sinds: 2017

In het dagelijks leven… “ben ik waarnemend huisarts.”  
Mijn gezin bestaat uit… “ik woon sinds heel kort met Ellen (VR1, red.) in de wijk Brakkenstein. Dus ik ben niet alleen lid van de voetbalclub, maar ook onderdeel van de wijk en ik heb er veel zin om hier te wonen.”
In mijn vrije tijd… “houd ik van wielrennen, spelletjes spelen en een speciaalbiertje drinken.” 

rksv Brakkenstein

Waarom bent u lid van rksv Brakkenstein? “Ik wilde altijd al voetballen. Als je eenmaal eind 20 bent is het spannend om je nog bij een groep voetballers aan te sluiten. Toen kwam een melding over het nieuwe 30+-team voorbij, met allemaal starters en waarbij gezelligheid belangrijk was. Dat paste perfect bij wat ik wilde. Ik kende Brakkenstein als club nog niet. Inmiddels ken ik wel wat meer mensen binnen de club. Het is een leuke club.”
Heeft u familieleden rondlopen bij de vereniging? “Nee.” 
Welke activiteiten van/binnen de club waardeert u het meest? “Tot nu toe vond ik het 100-jarig jubileumfeest het leukst. Echt fantastisch.” 
Bij welke wedstrijden van rksv Brakkenstein staat u langs de lijn? “Af en toe kijk ik bij Vrouwen 1.”  

Favorieten

Wat is uw favoriete boek/serie/film? “Dan ga ik voor een serie. Undercover, bijvoorbeeld, en Lupin.” 
Wie is uw favoriete artiest? “Kensington vind ik heel leuk, en Imagine Dragons. Maar het wisselt, ik luister ook graag naar Bongeziwe Mabandla, een Zuid-Afrikaanse artiest. En dansen doe ik het liefst op latin-muziek.”
Wat is uw favoriete voetbalclub? “Ik kijk niet veel voetbal, maar dan ligt mijn hart toch wel bij De Graafschap. Ik kom oorspronkelijk uit die regio. Als nummer twee kijk ik met een schuin oog mee naar Ajax.” 
Wie is uw grootste voetbalidool? “Merel van Dongen.”

Afsluitend

Wat wilt u uw clubgenoten meegeven? “Ik vind dat iedereen heel veel plezier in het spel moet hebben, dat is het allerbelangrijkste. En als je je verveelt op een vrijdagavond, dan ben je welkom om Vrouwen 30+ te komen aanmoedigen! Het zou trouwens wel leuk zijn als op vrijdagavond het clubhuis open is, mocht er iemand achter de bar willen staan.”

Deze Brakkensteiners gingen Karen voor:

Aanmelden Nieuwsbrief