De Brakkensteiner… Bram Westendorp

De Brakkensteiner van december 2022 is de 13-jarige Bram Westendorp. Benieuwd wat zijn favoriete liedje, voetbalclub en actiefilm is? 

Over Bram Westendorp

Naam: Bram Westendorp
Leeftijd: 13
Team/commissie/anders: JO14-2
Lid van rksv Brakkenstein sinds: Een jaar of vijf, sinds de E7

In het dagelijks leven… “zit ik in de tweede klas op het SSGN.”  
Mijn gezin bestaat verder uit… “mijn vader, moeder en zusje.”
In mijn vrije tijd… “vind ik het natuurlijk heel leuk om te gamen. Verder vind ik het leuk om te voetballen en te hangen met vrienden.” 

rksv Brakkenstein

Waarom ben je lid van rksv Brakkenstein? “Het is sowieso een club met fijne sfeer. Mijn vrienden vonden het leuk bij Brakkenstein, dus leek het me leuk om erheen te gaan. Met één van mijn vrienden zit ik nog in het team, de ander zit in 14-1.”
Heb je familieleden rondlopen bij de vereniging? “Nee.” 
Welke activiteiten van/binnen de club waardeer je het meest? “Wedstrijden vind ik echt geweldig, en de trainingen ook. Ik train op maandag en woensdag. Ook vind ik het leuk om naar wedstrijden te kijken met vrienden.” 
Bij welke wedstrijden van rksv Brakkenstein sta je langs de lijn? “Als ik ziek ben bij onze eigen wedstrijd, maar verder kijk ik graag naar 14-1. En soms kom ik voor de wedstrijd eerder naar de club om te kijken wie dan speelt. Het maakt mij dan niet uit welk team dat is.”  

Favorieten

Wat is je favoriete boek/serie/film? “Marvel vind ik leuk. Vooral Guardians of the Galaxy. Dat is echt een film met veel actie, maar ook veel humor.” 
Wie is je favoriete artiest? “Ik heb niet per se een favoriete artiest. Er staan allemaal verschillende liedjes in mijn afspeellijst. Het liedje dat nu op meest beluisterd staat, is World’s Smallest Violin. Dat liedje vind ik heel leuk.”
Wat is je favoriete voetbalclub? “Ik heb er een paar. Ik kom uit Zwolle, dus ik ben een beetje voor PEC Zwolle, en een beetje voor Ajax en een beetje voor NEC. En ik ben fan van Manchester City. Ik weet niet precies waarom, maar ze hebben leuke spelers en ik wilde fan zijn van een club waar niet iedereen al fan van is.” 
Wie is je grootste voetbalidool? “Ik speel zelf in verdediging, en Matthijs de Ligt vind ik heel goed.”

Afsluitend

Wat wil je je clubgenoten meegeven? “Dat ik het heel leuk heb in het team en dat Brakkenstein de beste club is.”

Deze Brakkensteiners gingen Bram voor:

Aanmelden Nieuwsbrief