De Brakkensteiner… Ise Albers

Sinds dit jaar doet er weer een meisjesteam namens rksv Brakkenstein mee aan de competitie. Reden om één van de spelers, Ise Albers, eens te ondervragen! Want hoe is zij bij Brakkenstein terecht gekomen? En waarom is Cody Gakpo haar favoriete voetballer? 

Over Ise Albers

Naam: Ise Albers
Leeftijd: 11
Team/commissie/anders: MO12-5. We hebben net de eerste wedstrijd gehad, dat was heel leuk. Dit is mijn eerste team. Eén teamgenootje heeft ooit eerder gevoetbald, voor de rest is het allemaal de eerste keer.
Lid van rksv Brakkenstein sinds: Augustus

In het dagelijks leven… “zit ik in groep 8 van de Sint-Nicolaasschool.”  
Mijn gezin bestaat verder uit… “mijn vader, moeder, twee broers en een hond.”
In mijn vrije tijd… “voetbal ik ook thuis en op school. Als andere sport zit ik op padel. En na schooltijd ga ik graag afspreken met vriendinnen.” 

rksv Brakkenstein

Waarom ben je lid van rksv Brakkenstein? “Ik woon hier heel dichtbij en mijn broers voetballen er allebei. Dus er was al een connectie.”
Heb je familieleden rondlopen bij de vereniging? “Mijn jongste broer speelt er nog en mijn vader geeft training. In mijn team speel ik met mijn nichtje Sam. En mijn opa is ook altijd veel bij Brakkenstein geweest.” 
Welke activiteiten van/binnen de club waardeer je het meest? “Ik vind de wedstrijden leuker dan de trainingen. Maar als ik geen training had gehad, dan kan ik ook geen wedstrijden spelen.” 
Bij welke wedstrijden van rksv Brakkenstein sta je langs de lijn? “Ik wil wel bij mijn broer kijken, maar dan ben ik moe of heb ik zelf een wedstrijd. Dan kan het niet.”  

Favorieten

Wat is je favoriete boek/serie/film? “Lezen vind ik wel leuk, maar het ligt eraan welk boek. Ik hou van fantasieboeken, dat zijn echt mijn lievelingsboeken. Verder heb ik heel veel series gezien, ik weet niet welke ik het leukst vind.” 
Wie is je favoriete artiest? “Ik heb niet echt een favoriete artiest. Ik vind het gewoon leuk met de muziekjes die mijn ouders opzetten.”
Wat is je favoriete voetbalclub? “Ik denk NEC. Die heb ik op tv gezien en één keer ben ik mee geweest naar het stadion.” 
Wie is je grootste voetbalidool? “Niet echt een favoriet, maar ik vind Cody Gakpo leuk omdat onze hond ook zo heet.”

Afsluitend

Wat wil je je clubgenoten meegeven? “Dat er meer meisjes naar de club moeten komen! We zijn nu net begonnen met een nieuw meisjesteam. Kom maar een keer kijken bij een wedstrijd.”

Deze Brakkensteiners gingen Ise voor:

Aanmelden Nieuwsbrief