De Brakkensteiner… Tom Hoogenboom

Met vrienden een drankje doen. Bijvoorbeeld op de zondag bij rksv Brakkenstein, dat is wat Tom Hoogenboom leuk vindt om te doen. Benieuwd welke keeper deze speler van het 7e hoog heeft zitten en welke film indruk op hem heeft gemaakt?

Over Tom Hoogenboom

Naam: Tom Hoogenboom
Leeftijd: 25 jaar
Team/commissie/anders: Brakkenstein 7
Lid van rksv Brakkenstein sinds: 2004/2005

In het dagelijks leven… “ben ik werkzaam als functioneel beheerder bij de Gemeente Nijmegen, met een klein clubje zijn we verantwoordelijk voor het Financieel- en Rapportagesysteem.”  
In mijn vrije tijd… “ga ik graag met vrienden een drankje doen, dagjes weg, maar ook zeker een rustig avondje op de bank hangen vind ik heerlijk.” 

rksv Brakkenstein

Waarom ben je lid van rksv Brakkenstein? “Mijn vader heeft hier vroeger zelf gevoetbald – toevallig ook in het 7e. Als bekende club en redelijk dichtbij was de keuze snel gemaakt om mij hier ook in te schrijven.”
Heb je familieleden rondlopen bij de vereniging? “Mijn neef is nog steeds actief binnen de vereniging. Mijn zusje heeft hier gevoetbald, maar is een aantal jaar geleden gestopt. Ook mijn vader is nog regelmatig op Brakkenstein te vinden.” 
Welke activiteiten van/binnen de club waardeer je het meest? “De zondagen zijn altijd gezellig! Ongeacht het resultaat, er is altijd een reden om te blijven hangen op de club om een drankje te doen.” 
Bij welke wedstrijden van rksv Brakkenstein sta je langs de lijn? “Wij spelen vaak redelijk vroeg op de zondagen en dan krijg ik eigenlijk altijd wel wat mee van de wedstrijden die na ons gespeeld worden.”  

Favorieten

Wat is je favoriete boek/serie/film? “Dat zijn er nogal wat, maar de meest recente film die echt indruk heeft gemaakt is ‘Im Westen nichts Neues’.” 
Wie is je favoriete artiest? “Ik heb niet echt een favoriete artiest. Ik kan van vele genres muziek genieten.”
Wat is je favoriete voetbalclub? “NEC Nijmegen natuurlijk.” 
Wie is je grootste voetbalidool? “Ik kan me nog goed herinneren dat ik vroeger vaak naar compilaties van keepers keek. Oliver Kahn had vaak grappige acties, maar altijd superfanatiek. Dus als ik een idool moet kiezen dan is het Oliver Kahn.”

Afsluitend

Wat wil je je clubgenoten meegeven? “Blijf op wedstrijddagen gezellig een drankje doen op de club en overweeg ook eens een keer vrijwilligerswerk voor de club te doen.”

Deze Brakkensteiners gingen Tom voor:

Aanmelden Nieuwsbrief